viernes, 15 de febrero de 2013

PRÀCTICA 1: DIBUIX


Aquesta ha sigut la primera classe de tècniques artístiques (12 Febrer 2013). En aquesta sessió hem treballat els procediments i tècniques del dibuix. Per realitzar la pràctica hem necessitat:

SUPORT
-Paper (de força gruix i de rugositats diferents ambdós cares)

MATERIALS
- Guix blanc (clarió)
- Carbonet
- Grafit
- Sanguina
- Contè
- Goma de d'esborrar


La meva pràctica ha sigut força satisfactòria. En un extrem del paper he fet una escala d'intensitat per conèixer les diferents textures de cadascun dels materials. 
He dibuixat un nu d'esquena -bàsicament el cul- dues vegades, la primera figura l'he realitzat amb guix blanc i la segona amb sanguina. 


 


Crec que el dibuix, sigui quin sigui el material que s'utilitzi, és la base per a qualsevol artista, i que tenir un bon domini del dibuix és essencial per a la seva producció artística. De fet, considero que un artista no es pot considerar com a tal si no té un bon domini del dibuix -possiblement és una opinió molt acadèmica, però per a mi el dibuix és la base i esquelet de l'obra -.


Bec Winnel


Bec Winnel és una artista australiana autodidacta. La vaig descobrir via instagram farà aproximadament un any. El seu estil és molt femení i romàntic, a vegades carregat i fantasiós, però és molt minuciosa, detallista i realista en el dibuix.







Com veureu a les imatges que he penjat, l'artista treballa amb grafit, guix de colors, etc. Aquí us deixo penjat un vídeo i algunes imatges de la seva obra i del seu estudi:
















I ara, els comentaris! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario